Wie zijn wij?

Over Sanibell

Sanibell is de specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van badkamermeubelen, wastafels en kranen. We ontwikkelen ook exclusieve private label producten voor diverse partners. Onze eigen merken zijn nauwkeurig gepositioneerd in verschillende marktsegmenten, met een sterke nadruk op vormgeving, kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad.

Sanibell in cijfers

Sanibell ontwerpt, ontwikkelt én produceert

Sanibell is dé specialist in badkamermeubelen, wastafels en kranen, met eigen vooraanstaande merken zoals Bliss, INK, Proline, Basicline, On-line en IVY. Met een divers aanbod voor elk budget zetten we ons in voor kwaliteit en uitstekende service. Voor onze eigen collecties als voor private labels en maatwerk meubelen.

0

Innovatieve merken

Sanibell is dé specialist in badkamermeubelen, wastafels en kranen, met eigen vooraanstaande merken.

0

Magazijnruimte

In de komende jaren zullen we een indrukwekkende uitbreiding van onze opslagruimte in Oud-Beijerland realiseren, waardoor we de wensen en behoeften van de klanten nog beter kunnen bedienen.

0 +

Jaar ervaring

Elk merk heeft zijn eigen unieke kenmerkende eigenschappen die zich onderscheiden in functionaliteit en kwaliteit.

0 +

Artikelen

Met een divers assortiment van meer dan 40.000 verschillende producten, bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor uw nieuwe badkamerprojecten.

Internationaal

Sanibell blijft groeien

Met vestigingen in Nederland, België, Denemarken en Polen breiden we onze aanwezigheid uit over Europa. Onze aandacht aan kwaliteit en innovatie reikt verder dan grenzen van ons land. We zijn er trots op om hoogwaardige badkameroplossingen te leveren aan partners en klanten in diverse markten. Samen blijven we groeien en geven op deze manier vorm aan de toekomst van de badkamerindustrie.

Kijk mee

Neem een kijkje achter de schermen bij Sanibell

Deze korte video toont de locatie van ons bedrijfspand in Oud-Beijerland en geeft een aardig beeld van de verschillende afdelingen binnen Sanibell. Ook ons Experience & Inspiration Center wordt uitgebreid in beeld gebracht.

Wij zijn Sanibell

Wat doen we?

Sanibell ontwikkelt en maakt producten voor de badkamer. Inmiddels al decennialang. Nuchter, Nederlands, gepassioneerd en onafhankelijk. Met beide benen op de grond. Of beter gezegd in de Hoeksewaardse klei. We doen alles graag zelf. Ontwerpen, ontwikkelen, onderzoeken, distribueren, technische diensten verlenen etcetera.  Heeft u vragen over onze producten of diensten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, we staan u graag te woord.

Ontwerp

Onze productdesigners en meubelontwerpers maken sanitaire producten zoals kranen en badkamermeubelen die zowel esthetisch als functioneel zijn, waardoor uw badkamer een stijlvolle en praktische ruimte wordt.

Ontwikkeling

bij Sanibell gaan ontwerp en productontwikkeling hand in hand. Onze visie op design en functionaliteit resulteert in een product waar gedegen nagedacht is over vakmanschap en details.

Private label

We bieden onze nationale en internationale afnemers de kans om onze badkamermeubelen onder private label op de markt te brengen. We werken samen met diverse productiepartners om de afnemers in staat te stellen hun eigen merk te creëren.

Maatwerk

Sanibell bedenkt, ontwerpt en maakt ook badkamermeubelen en wastafels op maat die passen bij de individuele stijl en ruimte van de consument.

Marketingcommunicatie

Onze marketing communicatie afdeling staat ook klaar om met diverse marketingactiviteiten zoals grafische ontwerp, copywriting, fotografie en rendering de afnemers te ondersteunen bij de introductie van de (private label) producten.

Service

Onze klanten hebben vaak een eigen servicedienst die de servicemelding kan oplossen.Bij Sanibell streven we naar ultieme klanttevredenheid daarom staat ons after-sales team klaar met snelle professionele oplossingen en technisch advies.

Montage

Onze gespecialiseerde servicemonteurs staan paraat om de verkooppartners/afnemers te helpen met het inrichten van de showrooms, displaymontages en voorkomende servicemeldingen. Bij Sanibell gaan we net een stapje verder dan alleen het leveren van de badkamermeubelen.

Terug naar het begin

Onze geschiedenis

Sinds onze oprichting in 1978 heeft Sanibell zich getransformeerd van een bescheiden lokale groothandel naar een prominente en internationale speler op het gebied van badkamermeubelen, wastafels, spiegels en kranen. Onze aanwezigheid en presentatie op (internationale) vakbeurzen zorgt voor inspiratie, innovatie en groei.