Oplossingen

Hospitality projecten

Sanibell bedenkt creatieve meubelconcepten en vertaalt deze door naar fysieke producten voor o.a. de hospitality sector (badkamer, toilet en slaapkamer). Als full-service partner begeleiden we het volledige traject. Vanaf conceptidee tot aan de installatie. Sanibell is erop gericht om de klanten in de hospitality sector een geweldige gastervaring te laten bieden.

Amsterdam

DoubleTree by Hilton

Voor Sanibell is dit project een bijzondere uitdaging geweest omdat wijzelf de montage hebben verzorgd. De complexiteit van de opdracht wordt versterkt door het feit dat 90% van de kamers dagelijks verhuurd zijn, wat een strakke planning vereiste. In totaal zijn 90 op maat gemaakte Solutions badkamermeubelen inclusief IVY kranen gemonteerd. Wederom een geslaagd project!

Amstelveen

The Mayor

Met trots kijken we terug op onze bijdrage aan ‘The Mayor’, een van de meest toonaangevende bouwprojecten in Amstelveen. Voor dit project hebben wij de verantwoordelijkheid gekregen om de badkamermeubels te leveren, die perfect aansluiten bij de luxe en moderne uitstraling van dit exclusieve residentiële en zakelijke complex.

Amsterdam

The Valley

Met trots hebben we onze bijdrage mogen leveren aan een van de meest opvallende architecturale gebouwen in Amsterdam – The Valley. In dit bijzondere project hebben we badkamermeubels mogen leveren, waarmee we hebben bijgedragen aan het comfort en de stijl van deze unieke woon- en werkomgeving.